English Franšais Deutsch Espanol Portugues |Sitemap|Links

B&K

Selene

 

WAT?   HOE?   VOORDELEN   STRETCH BUIS   MACHINES

 

 

 

 

 

 

stretch buis

stretch hoes

 

(om onmiddelijk naar het invulformulier te gaan, gelieve op het formulierlogo te klikken op de linkerzijde van het scherm)

 

Plastic Union is de Europese specialist inzake de produktie van stretch hood folie. Op haar high-tech extrusielijnen produceert zij 5 verschillende types rekhoesfolie :

MEVASTRETCH : is een standaard doe-het-al rekbuisfolie. Haar hoge stijfheid geeft een zeer hoge stabiliteit aan de verpakte pallet. Deze folie wordt vaak gebruikt in standaard toepassingen.

TOPflex : deze folie wordt gekenmerkt door een zeer hoge elasticiteit samen met een zeer hoog geheugen van de folie. Daarnaast heeft deze folie uitmuntende optische en mechanische eigenschappen. De film kan gemoduleerd worden in 3 verschillende versies

TOPflex LS : voor zeer hoge stabiliteit van de pallet. Voor gebruik in warme landen

TOPflex MS : deze folie heeft het beste evenwicht tussen palletstabiliteit en verwerkbaarheid op de stretchhoes machine. Ze behoudt haar eigenschappen in een zeer brede temperatuurswaaier en geniet van een uitmuntende prikweerstand.

TOPflex HS : voor toepassingen waar de prikweerstand van primordiaal belang is. Deze folie is ook aangewezen voor gebruik in zeer koude omgevingen.

ULTRAflex : deze folie heeft een extreme rekbaarheid en een fenomenaal geheugen na rek. Ze wordt vaak gebruikt wanneer met 1 maat rekbuisfolie verschillende palletmaten, gaande van het enkelvoud tot het drievoud, verpakt dienen te worden. Daarnaast heeft deze folie ook zeer hoge mechanische en optische eigenschappen.

Plastic Union staat borg voor optimaal rendement van Uw verpakkingsmachine ! U mag dan nog de beste verpakkingslijn in huis hebben, indien U geen aangepaste rekhoesfolie gebruikt zult U geknoeid zijn met vele machine blokkages waarbij telkens de rekhoes van de pallet dient verwijderd te worden en de pallet opnieuw door de lijn moet gaan.

Plastic Union kan ook Uw stretch hood buismaten optimaliseren ten einde een maximale palletstabiliteit te bekomen met een minimaal verbruik aan folie. Het is immers niet alleen de dikte van de folie die belangrijk is voor palletstabiliteit, het is de combinatie van dikte, foliematen én foliekwaliteit die U het beste resultaat geeft ! Voor een voorstel kan U steeds vrijblijvend Plastic Union raadplegen.

Uw rekbuisfolie bij Plastic Union kopen staat gelijk voor het kopen van kwaliteit. Kwaliteit die U maximale productiveit oplevert én perfect verpakte palletten !

Voor een prijsaanvraag, gelieve het bijgaande formulier in te vullen.

         

 

Mocht U niet eerstdaags gecontacteerd worden door ons team, gelieve dan rechtstreeks contact op te nemen op volgende gegevens :

 

Plastic Union

Industriezone "Grensland"

Ropswalle 8-12

B-8930 Menen

Tel : +32 56 25 50 25

Fax: +32 56 51 09 32

info@stretchhoods.com